+316 333 894 00

(Tantra) trio vrouw man man 

Je bent een vrouw van de wereld, je staat stevig in het leven en wil alles een keer ervaren hebben. Dan biedt Mrs. Jones High Class escort jou een passionele trio date met twee aantrekkelijke tantrische mannen. Het ultieme super cadeau aan jezelf. Deze mannen zijn er namelijk speciaal, exclusief, enkel en alleen voor jou. Ze laten jou, in een veilige setting, volop stralen in je vrouwelijkheid. Passie, zachtheid en vuurwerk! Niets hoeft, jij bepaald alles, de trantische gigolo's van Mrs. Jones geven alleen en nemen niets. Niets wat jij als zelfbeuwste vrouw niet wilt in iedergeval.

Gepassioneerd en veilig

Een trio date van Mrs. Jones met twee gigolo's is misschien wel een van de spannendste dingen die je ooit zult meemaken. Maar: geen zorgen, onze heren zijn ervaren, krachtig én gevoelig. Intuïtief  stemmen ze zich vanuit hun mannelijke kern af op jouw verlangens. Dit zijn gepassioneerde tantra gigolo's met minimaal vijf jaar tantra scholing en ervaring. Onze Mister Jones tantra gigolo's zullen  zich nooit verliezen in hun eigen opwinding en altijd professioneel blijven. Bij de Tantra Gigolo’s van Mrs. Jones voel je je compleet veilig en gezien.

Echte aandacht

De tantra gigolo’s van Mrs. Jones vragen je altijd waar jouw verlangens liggen , wat jouw ultieme fansatie is en ze  voelen je goed aan. Ze nodigen je uit om je in je eigen tempo zoveel mogelijk te ontspannen en je over te geven aan het moment. Dat is heerlijk als je gewend bent om veel te regelen, voor anderen te zorgen en constant alert te zijn of thuis en op het werk alles wel goed loopt. Dit is het moment voor jou om de controle los te laten en je over te geven aan dit moment. Veel vrouwen ervaren hierdoor niet alleen intens genot, er vindt ook diepe heling plaats doordat je je helemaal gezien voelt. De wilde vrouw in jou is welkom, maar ook het kwetsbare meisje en alles daar tussen in. Al je emoties en verlangens zijn welkom. Laat je maar gaan en geniet! 

Van ontspanning tot extase

Natuurlijk bouwen de tantra gigolo's de avond rustig op. De Jones heren vertellen je meer over tantra en jullie threesome begint met een heerlijke tantra massage, helemaal afgestemd op jou. Zo kun je lekker alles loslaten, je hoeft helemaal niets. Je voelt hoe je steeds zachter wordt dankzij de vier sterke handen die over je lichaam gaan. Niet te hard en niet te zacht, maar precies goed. Gedachten zijn er bijna niet meer en je energie begint door je hele lichaam te stromen. Terwijl je steeds dieper onstpant, wordt je lichaam steeds gevoeliger. Misschien wil je wel iets meer…

De magie van tantra

De tantra heren van Mrs. Jones weten als geen ander hoe ze de aantrekkingskracht tussen het mannelijke en het vrouwelijke kunnen versterken. Ze gebruiken hun mannelijke energie en hun intuïtie om je mee te nemen op een reis waarin er fysiek en energetisch heel veel gebeurt. Je ervaart je lichaam en seksualiteit op een niveau dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Tantrische seks is een intense ervaring waar je lichaam nog lang van nazindert.

Een tantra trio die de Jones gigolo geeft kan alleen bestaan uit een tantrische massage maar voor de dames die zich echt helemaal willen laten gaan is ook een penetratie mogelijk, zelfs een dubbele penetratie ( DP) behoort tot de mogelijkheden. Maar jij zal altijd de touwtjes in handen houden, jij bepaald hoever de tantra gigolo's tijdens de trio date mogen gaan. Wil jij jouw ultieme fantasie waarmaken?  

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster