+316 333 894 00

Tantra

Verlang je naar meer? Ben je op zoek naar een diepe ervaringen die je leven verrijken? Tantra opent de deuren naar een compleet nieuwe belevingswereld. Voor veel mannen, vrouwen en koppels blijken tantra en tantrische seks zelfs een echte life changer.

Tantra

Hoewel veel mensen tantra direct associëren met seksualiteit, is tantra veel meer. Tantra is een pad dat gaat over voluit leven. Een levenswijze gebaseerd op filosofieën uit het oude India. Door ‘ja’ te zeggen tegen alles wat zich voordoet, gaat je levensenergie weer stromen. Hierdoor kom je dieper in contact met jezelf. Veel mensen ervaren hierdoor een diep gevoel van geluk en compleet-zijn. Hoewel tantra een spiritueel pad is, is het niet zweverig. Het gaat over alles wat ons bezighoudt. Het gaat over het accepteren van alles wat er gebeurt. Ín ons, en in de wereld om ons heen. Het gaat over het accepteren van verlangens, weerstanden en emoties. Alles mag er zijn. Ook onze seksualiteit.

Tantrische seks

Tantrische seks is iedere keer opnieuw een hele ontdekkingsreis. Een avontuur waarin er van alles gebeurt. In de flow ervaar je ervaar je intimiteit, intensiteit, energie die stroomt door je hele lichaam, uren durend genot, overgave aan je wilde natuur en seksuele vrijheid. Dankzij de diepe verbinding met de ander, kom je nog weer dichter bij jezelf. Alles van jou is welkom en je hervindt je mannelijke of vrouwelijke kern. Doordat alles weer gaat stromen en blokkades oplossen, ervaren mensen vaak diepe heling en een nieuw gevoel van vrijheid. Sta jezelf toe om weer helemaal je speelse nieuwsgierige zelf te zijn en ervaar de magie van tantrische seks en leer hoe het piekorgasme plaats maakt voor diepere orgasmes.

Ervaren tantra escorts

Omdat er in de erotiekbranche zoveel wordt aangeboden onder de noemer ‘tantra’ zijn we bij Mrs. Jones extreem zorgvuldig met de selectie van Tantra Ladies en Tantra Gigolo’s. Al onze Tantrische Lovers hebben jarenlange ervaring. Ze hebben talloze workshops gevolgd of zelfs complete opleidingen. Tantra is voor hen een levenswijze die ze vanuit een open hart met anderen willen delen. Veel van hen werken dan ook als professioneel tantramasseur of tantrisch bodyworker. Onze tantramensen zijn invoelend, intuïtief en gevend. Altijd weten ze een setting te creëren waarin het voor jou of jullie veilig is om te experimenteren en vooral… te genieten. 

Experience

Voor een geweldige ervaring boek je een tantra date met een van de Tantra Lovers van Mrs. Jones. De flow van de avond brengt je ongetwijfeld een ervaring waar je nog tijden van nagloeit. Mocht je specifieke wensen of fantasieën hebben, dan kun je meer richting geven aan de avond door te kiezen voor een geweldige Experience!

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster