+316 333 894 00

Vrijen tijdens de menstruatie ? Deze veel gehoorde vraag wordt vaak aan Mrs. Jones gesteld.

" De beste zeelui varen ook over de rode zee " is een mooi toepasselijk spreekwoord. Veel stelletjes hebben er geen probleem mee om met elkaar te vrijen als de vrouw ongesteld is en menstrueert . Maar ook veel mensen moeten er niets van hebben. Onhygiënisch wordt vaak als argument gebruikt.

Maar ongesteld worden komt vaak op precies de verkeerde momenten uit. Net als je een spannende avond hebt gepland met je partner, naar een parenclub gaat of naar de sauna wil.

Maar hoe los je dit op ? Mrs. Jones geeft raad ; er zijn zogenaamde " sponsjes " in de markt verkrijgbaar. Een bekend merk is het product "BEPPY " .  Een beppy is een sponsje zonder koordje die je diep in de vagina inbrengt. Het sponsje sluit de baarmoeder hygiënisch af. Er zijn twee types verkrijgbaar ; de wet en de dry uitvoering. Omdat je vagina in deze periode van de maand altijd iets gevoeliger is adviseer Mrs. Jones je de wet uitvoering. Misschien iets duurder maar wel comfortabeler om in te brengen. Een beetje glijmiddel wil ook wel helpen. Na het inbrengen even spoelen met een vaginale douche en je bent klaar voor een spannend avondje.'

Het speciale sponsje kan je 8 uur inhouden. Dus tijd voldoende voor de nodige intimiteit.

De meest gestelde vraag is "voel je, of je partner, het sponsje zitten ? " Nee, is het antwoord van Mrs Jones. Het sponsje zit diep genoeg zodat je het met het vrijen of penetratie van je partner niet zal voelen, ook je partner niet. Echt een ideaal product wat wij iedereen aanraden om ook tijdens de menstruatie week te gebruiken.

Wel de eerste keer even zelf testen voor het gebruik met je partner.  Als tip geven wij je mee om het sponsje uit te halen , even natmaken met de vaginale douche en het sponsje zet automatisch uit waardoor je deze gemakkelijk kan verwijderen.

Mrs. Jones wenst je een spannende avond toe    

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster