+316 333 894 00

(Tantra) trio MVV 

De droom van elke man: een trio met twee bloedmooie vrouwen. Of misschien zelfs een trio met twee bloedmooie tantrische vrouwen 

Helemaal voor jou

Eerst gezellig wat drinken in de lobby van het hotel. De dames zijn helemaal jouw type en ze zien er prachtig uit. Tijd voor bubbels! De sfeer is meteen goed en als vanzelf trekken jullie je terug in jouw hotelkamer. De Jones dames laten het bad vollopen en kleden zich sensueel voor je uit. Na het badritueel nemen ze alle tijd om jou een heerlijke massage te geven. Een erotische massage, een tantra massage, of een heerlijke combinatie daarvan. Precies de ontspanning die je nodig had.

Richting zevende hemel

De Jones dames flirten ondertussen niet alleen met jou, maar ook met elkaar. Grote kans dat je kunt genieten van een biseksueel schouwspel voordat ze zich helemaal richten op jou. Dit is helemaal jouw avond, jouw trio, dus alles is mogelijk. Misschien vind je het fijn als de Jones dames de touwtjes helemaal in handen nemen, of misschien wil jij de regisseur zijn van de fantastische droom. Geen zorgen, jullie komen vanzelf in een flow. De dames voelen je perfect aan.

Ervaar een tantra trio

Wil je echt iets bijzonders ervaren? Voor een ultieme ervaring boek je een threesome met twee tantra dames van Mrs. Jones. Deze dames weten als geen ander hoe ze de polariteit, en dus de aantrekkingskracht, tussen het mannelijke en het vrouwelijke kunnen versterken. Ze gebruiken hun vrouwelijke energie en hun intuïtie om je mee te nemen op een reis waarin er fysiek en energetisch heel veel gebeurt. Je ervaart je lichaam en seksualiteit op een niveau dat je nooit voor mogelijk had gehouden. Tantrische seks is diep, lang en intens. Het is een magische ervaring waarbij je je seksuele energie omzet in een extatisch gevoel dat urenlang door je hele lichaam stroomt.

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster