+316 333 894 00

Reservation & Contact

Zijn je zintuigen geprikkeld en wil je graag een reservering plaatsen? Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar van 11.00 tot en met 23.00 uur op het nummer 085 - 025 00 30. Per email zijn wij bereikbaar via info@mrsjones.nl. 

Wie bij Mrs. Jones Experience een reservering boekt, kiest voor luxe en kwaliteit en een onvergetelijke ervaring. Onze werkwijze is geheel discreet. Wij zullen alleen contact met je opnemen via de door jou opgegeven contactgegevens.

Mrs. Jones vind dat iedere reservering met de hoogst haalbare service en aandacht behandelt moet worden. Daarom nemen wij graag de tijd voor je. Om ervoor te zorgen dat een date een echte 'experience' wordt nemen we uitgebreid de tijd om jouw boeking voor te bereiden. We nemen per email of per telefoon al jouw wensen met je door en bekijken samen welke dame jouw wensen kan laten vervullen. Tevens kunnen wij geheel naar wens het vervoer, restaurant en hotel voor je reserveren.

Mrs. Jones complimenteert je alvast met je keuze voor ons bureau en wenst jou een fantastische tijd toe met een van onze schitterende dames. 

 

 

 

 

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster