+316 333 894 00
Elke week vertelt Mrs. Jones iets over haar belevenissen, deze week... de koppeldate

De ondeugende verhalen van Mrs. Jones

Mrs. Jones Vertelt...

Een koppeldate, vrijdagavond om 20.00 in Utrecht, lees ik in mijn mailbox als ik de briefing open om me voor te bereiden. Mijn hart maakt een klein sprongetje van opwinding als ik de foto van het stel zie. Ze zien er goed uit en met name de vrouw is erg aantrekkelijk.

Sinds de eerste keer dat ik met een vrouw het bed deelde ben ik verkocht. Aan vrouwen. De zachtheid van een vrouw, de welving van haar borsten, hoe ze haar handen precies weet te gebruiken op een manier zoals ik het lekker vind... Kortom af en toe met een vrouw vrijen vind ik hartstikke lekker.

Ik had er zin in die vrijdagavond. De middag wist ik het juiste lingerie setje te scoren zodat ik helemaal klaar was voor de date.
Hoe dichter ik bij het hotel kom hoe meer vlinders ik in mijn buik voel. Zelfverzekerd loop ik de hotel lobby in en loop naar kamer 309. Ik klop aan en de deur gaat langzaam open...

Daar staat hij,een goed verzorgde man. Hij stelt zich voor als Daan. Ik schat hem eind 30. Zijn vrouw komt een paar minuten later uit de badkamer ze luistert naar de naam Laila en ik voel meteen een klik. Ze heeft mooie ogen en een fantastische mond. Ik betrap mezelf erop dat ik me afvraag hoe ze zal smaken en voelen.

De champagne knalt open en we heffen het glas terwijl we elkaar diep in de ogen aankijken. 'Op een mooie avond'. Het is hun eerste keer als koppel en de spanning is duidelijk voelbaar. Ik zet het bad aan en stel voor dat Daan vast in bad gaat zitten. Laila staat zenuwachtig aan de rand van het bad. Ik loop naar haar toe en strijk haar mooie lange haar uit haar gezicht. Zacht geef ik haar een kus op haar mond. Haar lippen wijken iets uiteen en onze tongen vinden elkaar. Ik verken haar mond en voel hoe ze ontspant en steeds meer mee gaat in onze kus.

We kleden elkaar langzaam uit terwijl we elkaar tussendoor blijven zoenen en strelen. Als ook wij naakt zijn stappen we in het grote bad. We zepen elkaar in en ik voel hoe stevig haar prachtige borsten zijn. Haar tepels reageren op mijn aanraking. Daan kijkt vooral en vind het prachtig. Deze avond staat geheel in het teken van zijn vrouw.

Laila ligt op haar rug op bed met haar ogen gesloten. Vol verwachting wacht ze af wat er gaat komen. Ik schenk wat warme olie uit de massagekaars op mijn handen en begin haar langzaam te masseren. Ze kromt haar rug bij elk erotisch plekje dat ik tegenkom.
Ik word zelf ook goed opgewonden en wil weten hoe ze smaakt. Langzaam laat ik een spoor van kussen achter op haar prachtige lichaam en zak steeds verder naar beneden totdat ik de juiste plek gevonden heb. Ze kreunt goedkeurend en haar heupen geven al snel het juiste ritme aan. Ik voel hoe ze haar lichaam aanspant als teken dat ze bijna bij haar orgasme is. Ze pakt mijn hoofd vast en drukt me dichter tegen zich aan. Ze explodeert als ze haar orgasme beleeft.
Ik streel haar mooie lichaam en als ik haar aankijk weet ik dat zij vanaf dit moment ook verkocht is.

Liefs,

Mrs. Jones

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Contact escortbureau

Mrs Jones Experience +316 333 894 00 info@mrsjones.nl K.v.K. 62071475 Vergunning  C.0220881.2017
Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Please login with your VIP account

You are not logged in.


Close window