+316 333 894 00

The Flow

 

Life is an experience. Daarom draait bij Mrs. Jones alles om 'beleven'. Mrs. Jones neemt jou graag mee naar de meest ultieme beleving, The Flow.

Even ontsnappen aan alle dagelijkse zorgen, even geen besef meer hebben van tijd en plaats, even helemaal weg. Jezelf compleet in een andere wereld wanen, waar alleen jij en een hele mooie dame van Mrs. Jones aanwezig zijn en totaal in elkaar opgaan. Je hoort de muziek, je ruikt de heerlijke zoete geur van de geurkaarsen. Langzaam voel je elke spier in je lichaam ontspannen. Dan voel je ineens de warme massage olie op je huid. De geur dringt je neus binnen en je voelt kriebels in je onderbuik. Dan voel je ineens 2 warme handen die langzaam over je huid glijden en de olie uitsmeren. je voelt hoe je gespannen spieren beginnen te ontspannen onder deze aanraking. Langzaam begin je jezelf te verliezen in het moment en ben je op weg naar The Flow. 

The Flow is het hoogst haalbare niveau van beleving. Als je in een flow verkeerd verlies je elk besef van tijd en plaats. Je bent volledig ontspannen en gaat op in het moment. Even draait de wereld alleen om jou. Je hoeft niets, je hoeft niet te presteren, er is geen druk, je hoeft alleen maar te ontvangen en jezelf over te geven. Je kan alle sleur en zorgen die je dagelijks bezighouden loslaten. Er is alleen aandacht voor jou. Gemeende, liefdevolle aandacht en 2 handen die je teder aanraken. 

Onze dames zijn getraind om elke klant een unieke beleving te laten ervaren. Zij zijn getraind om jou mee te nemen in een wereld waar je totaal op kunt gaan in het moment. Je bent echt even weg van de werkelijkheid en je bevind je in een droomwereld. Weer terug op aarde heb je het gevoel dat je echt even weg bent geweest en kun je daarna de hele wereld weer aan. 

Een Flow Experience is een unieke ervaring waar je echt even tijd voor vrij moet maken. Het is een boeking waarbij je echt contact maakt met de Jones Lady en waarbij de Jones Lady bij jou de verdieping op zal zoeken. Ze zal een connectie met je zoeken op gevoelsniveau waardoor je haar je vertrouwen geeft om jezelf helemaal over te kunnen geven.

Je zal iets mee gaan maken dat uniek is en waardoor je beseft dat het goed is om jezelf af en toe iets exclusiefs te gunnen. Iets dat helemaal voor jou alleen. 

Gun jij jezelf alleen het allerbeste? Beleef dan een unieke experience bij Mrs. Jones.
Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster