+316 333 894 00

Tantra Gigolo Experience

 Je bent een vrouw van de wereld. Je hebt een leuk leven, leuke vrienden, een goede baan. Je hebt er misschien wel bewust voor gekozen om in deze fase van je leven je niet te willen binden aan een man. Maar toch mis je soms die sterke arm om je heen, die ene aanraking die een sidering door je lichaam laat gaan. Je zit niet te wachten op een one-night stand, waarbij een man meestal meer komt ‘halen’ dan dat hij zijn best doet om jou de avond van je leven te bezorgen. Nee, je bent op zoek naar een man die je kan laten vliegen, die je naar plekken kan brengen waar je zelf het bestaan niet van wist. Ultiem genot, helemaal voor jou alleen, waarbij alles om jou draait.

Mrs. Jones biedt speciaal voor vrouwen zoals jij de Tantra Gigolo Experience. In tegenstelling tot andere bureaus waar gigolo’s vaak ook voor hun eigen genot werken, stelt de Tantra Gigolo alles in het teken van jou.

Is een Tantra Gigolo hetzelfde als een normale Gigolo?

Nee, een Tantra Gigolo heeft een jarenlange opleiding en training genoten. Deze opleiding duurt gemiddeld 7 jaar. In deze 7 jaar wordt een Tantra Gigolo professioneel opgeleid om jou als vrouw het ultieme genot te kunnen laten ervaren.

Wat kan ik verwachten van een Tantra Gigolo date?

Een date met een Tantra Gigolo is niet te vergelijken met een date met een ‘normale’ gigolo of man. Een Tantra Gigolo is erin getraind om jouw energie aan te voelen, over te nemen en nieuwe energie door jouw hele lichaam te laten stromen. Tijdens een Tantra Gigolo date draait alles om jou en jouw genot. Een Tantra Gigolo komt je iets ‘brengen’ en komt niets bij je ‘halen’.

Tijdens de diepe en seksuele sessie neemt de Mr. Jones Gigolo de leiding, hij creëert een veilige en ontspannende omgeving voor jou en onderzoekt waar jouw behoeftes en verlangens liggen.

Voel de prikkels van je tenen tot aan je hoofdhuid, alles tintelt van genot en je zal al je zorgen vergeten. Bij onze tantra sessies draait het niet om een piekorgasme maar om een nieuwe vormen van orgasmes ; een full body orgasme, G-spot of baarmoeder orgasme.

De Gigolo van Mrs. Jones neemt jou mee in zijn tocht om jouw eventuele blokkades te ontdekken en weer vrij te maken. Dit doet hij vanuit speciale drukpunt massages , vaginale massage en speciale penetratie.

Het is de bedoeling dat je een stap buiten je comfortzone doet. Samen met onze Tantra Gigolo ga je op ontdekkingstocht waar jou eventuele blokkades vandaan kunnen komen, wetende dat er iemand bij je is die professioneel en ervaren is. Een persoon die samen met jou op een zoektocht gaat om jouw grenzen te ontdekken. Hij zorgt ervoor dat jij je volledig open stelt en jij je overgeeft aan de seksuele energie die de speciale tantra sessie jou kan bieden . Na de tantra sessie van een mister Jones Gigolo voel jij je als herboren.

Niet voor niets dat ook steeds meer koppels een Mister Jones tantrische Gigolo boeken voor een trio date waarbij de vrouw centraal staat. Ook is het mogelijk om een DUO boeking te doen met een tantrische dame en een Mister Jones die jullie beide een unieke ervaring biedt. Ervaar samen met je partner THE FLOW   

Onze gigolo’s zijn getraind in het opwekken van verschillende orgasmes zoals: g-spot, full body, baarmoederhals en baarmoeder orgasmen. Deze sessies zijn inclusief volledige penetratie.

 

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster