+316 333 894 00

Mrs. Jones experience is een nieuw concept op de escort markt in Nederland. Een erotische beleving zoals we die nog niet eerder zagen. Hier moeten we natuurlijk meer over weten. Wij zochten Mrs. Jones op.

"Toen ik met dit idee begon wist ik 1 ding heel zeker. Het moest het beste van het beste worden. Erotiek zoals erotiek nog nooit gepresenteerd is" begint een enthousiaste mrs. Jones te vertellen.

"Ik merkte dat erotiek een onderwerp is dat langzaam steeds meer geaccepteerd wordt. Kijk maar naar de populariteit van de 50 tinten grijs series. Het is iets dat mensen bezig houdt. Erotiek kan iets heel
Moois zijn mits dit op een smaakvolle en stijlvolle manier ingericht wordt".

Dat is exact wat Mrs. Jones experience doet. "Wij bieden een erotische beleving op een hele smaakvolle en stijlvolle manier. Mrs. Jones experience richt zich op mannen, vrouwen en koppels die op zoek zijn naar een kwalitatieve en stijlvolle erotische beleving. Wij streven ernaar om bij elke boeking de klant mee te nemen in een flow. Een flow is de hoogste haalbare beleving en doet je alle besef van tijd en plaats vergeten. Een boeking bij mrs. Jones experience is een soort mini vakantie naar een andere wereld. Eenmaal weer terug op aarde besef je dat je iets heel bijzonders meegemaakt hebt en dat geeft je een bruisend gevoel van enthousiasme, plezier en geluk.

Onze klanten bestaan uit mannen, vrouwen en koppels met vaak een mooie maar veeleisende carrière. Omdat vrije tijd voor hun schaars is willen ze dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier invullen waarbij ze het hoogst haalbare eruit kunnen halen. Dit is wat mrs. Jones experience biedt. Onze dames worden intensief getraind en wegen welke kwaliteit ze aan de klant moeten bieden. Wij als bureau zorgen ervoor dat het gehele plaatje klopt. Het enige dat de klant hoeft te doen is genieten!

Ben jij op zoek naar een stijlvolle erotische beleving? Vraag dan nu meer informatie aan over onze service, mrs. Jones experience staat voor je klaar.

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster