+316 333 894 00
Mrs. Jones Experience, het exclusieve high class escortbureau houdt jou op de hoogte van alles wat met erotiek te maken heeft. Mrs. Jones vertelt je haar visie op erotiek en deelt alles met je wat haar opvalt in de wereld van lust en verleiding.

Een ei hoort erbij

Dit is hem dan… De love toy van dit moment, het speeltje waarmee vrouwen tot hogere sferen gebracht kunnen worden, het ultieme voorspel…. Het vibrerende eitje van Christine Le Duc.

http://mrsjones.nl/images/Ymd_82.jpg

Het eitje heeft een mooie strakke uitstraling en is voorzien van een afstandsbediening zodat je ‘partner in crime’ deze op afstand kan besturen. Het eitje is van zacht materiaal en goed in te brengen.

Die avond besluit ik mijn date mee te nemen uit eten. Voordat we vertrekken geef ik hem een intense zoen en druk de afstandsbediening in zijn handen met een vette knipoog. De blik in zijn ogen is onbetaalbaar. Let the fun begin!

We zitten aan tafel en net als de ober komt besluit mijn partner in crime zijn afstandsbediening te gebruiken. Het is een grappig gevoel en aan het begin van de avond is de sfeer tussen ons nog een beetje lacherig. Al snel wordt de sfeer tussen ons sensueel als hij begint te variëren tussen de verschillende standen en we elkaar spannende verhalen vertellen. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat we het toetje niet gehaald hebben ;)

Tips & Tops

Het is een leuke lovetoy om als voorspel te gebruiken. Het is een lovetoy met een knipoog maar die je als vrouw zeker een prettig stimulerend gevoel geeft. Laat je partner wel regelmatig wisselen tussen de verschillende standen voor extra stimulatie. Ook het feit dat jij en je partner de enige zijn die weten dat je zo’n eitje in hebt maakt het voorspel extra spannend en ondeugend. Dit speeltje zal het saaie kerstdiner bij je (schoon) familie zeker een extra inpuls geven!

Verder is het eitje makkelijk in te brengen en te verwijderen. Kortom een fijne lovetoy voor een leuke avond!

http://mrsjones.nl/images/Ymd_82.jpg

Het vibrerende eitje is van het eigen merk van Christine Le Duc en online te koop of bij een van de winkels van Christine Le Duc. Het kost € 54,99

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster