+316 333 894 00

Social media onplofte letterlijk toen gister bekend werd dat Kim Feenstra en Geraldine Kemper samen met een pikant interview en bijbehorende fotoshoot in de nieuwe Linda staan. Wat is dat toch dat letterlijk de hele maatschappij ontploft als 2 jonge zelfbewuste en sexy vrouwen ervoor uit komen dat ze ook heel erg kunnen genieten van een andere vrouw…

Vrijen met een vrouw

De reacties op social media lopen storm. Wat met name opvalt is het aantal mannen dat compleet overstuur (in de goede zin van het woord) reageert op dit artikel, of de vrouwen die een reactie over hun man plaatsen.

 

Steeds meer vrouwen vrijen met een vrouw

Maar wat is er nou zo ‘shocking’ aan 2 vrouwen die het waarschijnlijk heel leuk met elkaar hebben? Bij Mrs. Jones weten wij allang dat er een hele grote groep vrouwen is in de leeftijdscategorie 30+ die een vrijpartij met een andere vrouw heerlijk vindt. Deze vrijpartij kan overigens met of zonder man plaatsvinden en dit brengt ons direct bij het geheim van de koppel boekingen.

 

Een lang gekoesterde fantasie

Het beeld van 2 mooie sensuele vrouwen is voor heel veel mannen een langgekoesterde fantasie. En eerlijk is eerlijke, de foto van een naakte Kim en Geraldine innig verstrengeld op bed is heel erg sensueel. Het is dus niet voor niets dat koppelboekingen steeds populairder beginnen te worden.

 

Een koppelboeking

Mrs. Jones ziet een ware trend in het aantal koppels dat een trio boekt met een high class escort. De ene keer is het een lang gekoesterde wens van de man, maar ook heel vaak de nieuwsgierigheid van de vrouw naar een andere vrouw. Deze koppels kiezen er bewust voor om deze, vaak lang gekoesterde, wens professioneel in te vullen.

 

Waarom? Omdat ze er dan zeker van kunnen zijn dat de grenzen afgebakend zijn. Je hoeft je niet druk te maken over wat de andere partij wel of niet lekker vindt, of nog erger dat je partner misschien gevoelens kan krijgen voor de andere partij. Een koppelboeking professioneel organiseren heeft in mijn ogen alleen maar voordelen. Vooraf is duidelijk waar de grenzen liggen en naderhand hoef je elkaar nooit meer tegen te komen als je dat niet wilt.

 

Ik vind dat er dan niets mooiers is dan zo’n unieke ervaring samen met je partner te kunnen en mogen delen. Dus alle vrouwen van Nederland, laat dit artikel je vooral veel inspiratie geven om zelf eens de ontdekkingstocht te maken hoe mooi intimiteit met een vrouw kan zijn. En mannen… moedig je vrouw vooral aan om samen dit avontuur aan te gaan, je krijgt er zeker een leukere vrouw voor terug.

 

Liefs,

Mrs. Jones

 

Het hele artikel uit de Linda met Kim en Geraldine is hier te lezen: https://blendle.com/i/linda/lustige-dames/bnl-linda-20160120-120550_lustige_dames/?source=blendle-editorial&medium=facebook&campaign=NL-socialpicks-20160119

 

 

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster