+316 333 894 00

Ieder meisje heeft wel iets brutaals in zich. Ieder meisje heeft een kant die eigenlijk niemand kent en die niemand van haar verwacht. Mrs. Jones daagt je uit deze kant verder te ontdekken

Good girls gone bad

Good Girls Gone Bad

Wanneer deed jij voor het eerst iets waardoor je je best een beetje ondeugend voelde? Was dat in de kleuterklas toen je stiekem het lievelingsspeelgoed van je vriendje afpakte? De heerlijke kriebel in je buik dat je eigenlijk iets deed wat niet mocht is je altijd bijgebleven. 

De uitspraak brutale mensen hebben de halve wereld is er niets voor niets. Brutale mensen krijgen meer gedaan, zijn populair en winden heel de wereld om hun vinger. Soms is het goed om een beetje brutaal te zijn. Na een saaie dag op kantoor of in de college banken is het heerlijk om je om te kunnen toveren tot de famme fatale die alle mannen om haar vinger wind. Het is precies dat stukje spanning wat onze escort meiden zo aantrekt in dit vak. Het laat zien dat het brave meisje dat altijd haar zaakjes op orde heeft, dat altijd goede cijfers haalt of dat altijd haar werk keurig af heeft, heus wel een stoute kant heeft. Die stoute kant krijgt alleen niet iedereen te zien, maar komt tot leven als ze een boeking heeft. 

Dan gooit ze haar wilde haren los, trekt haar mooiste lingerie aan en zorgt ze ervoor dat ze er op en top uitziet. Terwijl ze onderweg is naar haar date, herkent ze dezelfde kriebels als vroeger. Het heerlijke gevoel dat ze iets stouts gaat doen. Er speelt een glimlach rond haar mond dat verraad dat ze geniet van deze wetenschap. De twinkel in haar ogen laat zien dat de opwinding die ze ervaart de essentie is van het stout zijn. 

Wordt het voor jou ook tijd om je innerlijke ondeugende alterego los te laten? Is het tijd om je brave imago van je af te schudden en je haren los te gooien? Kom dan kennis maken met the Jones Family , stoute meisjes hebben nou eenmaal meer lol dan brave meisjes....

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster