+316 333 894 00
Voor Mrs. Jones experience is 'beleven' een keywoord. Bij alles wat we doen staat 'beleven' centraal. Maar waarom is dat eigenlijk? Mrs. Jones vertelt....

Een intense beleving

Een intense beleving

Een spannend avontuur, een erotisch verlangen of een unieke ervaring? Bij Mrs. Jones Experience staat 'beleven' centraal.

Waarom is beleven zo belangrijk? In een maatschappij die steeds drukker wordt nemen we steeds minder de tijd om ons bewust te zijn. Bewust van onze seksualiteit, bewust aandacht geven aan je partner of bewust bezig zijn met je eigen verlangens en behoeftes.

Ervaren dat iemand gericht aandacht aan je geeft, ervoor zorgt dat je liefdevol aangeraakt en gekoesterd wordt zorgt ervoor dat je jezelf in een prettige omgeving kunt ontspannen. En juist deze ontspanning hebben we zo hard nodig maar gunnen wij onszelf te weining. Onze Jones ladies worden stuk voor stuk professioneel opgeleid om jou mee te nemen vanuit de ontspanning naar een intense beleving waarbij plaats- en tijdsbesef vergeten worden. Je begeeft je in een andere wereld waar de zorgen van alledag geen rol meer spelen. Deze intense beleving noemen wij de Flow.

Mrs. Jones experience is een high class escort bureau met een visie. Een reservering met een van onze dames zal je doen ervaren dat erotiek een diepere betekenis kan hebben en iets heel sensueels kan zijn. Wij dagen je uit om deze unieke ervaring mee te maken en te beleven. Mrs. Jones, life is an experience.

Call or app!   +316 333 894 00
If you have questions of any kind, or you want to make a reservation just call or app us!   +316 333 894 00

VIP Login

Log hier in met uw VIP gegevens.

Je bent niet ingelogd


Sluit venster